Zwanger Week 22

Zwanger Week 22

Je buikbaby groeit als kool! Zo goed, dat je hem waarschijnlijk steeds beter en vaker kunt voelen. Dat is toch steeds weer gezellig. Leg je hand op je buik als je hem voelt en sta even stil bij het wereldwonder dat er in jouw buik groeit. Je kunt nu ook met je buikbaby gaan spelen! Je baby weegt nu 440 gram en hij is 28,5 centimeter lang.

Doen!

Oriënteer je nu op spullen voor de babykamer en op kinderwagens. Deze hebben vaak lange levertijden. Door je nu te oriënteren heb je alle spulletjes op tijd in huis. Je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar een tweedehands kinderkamertje. Die kun je, als je dat wilt, nog zelf opknappen en er zo een eigen creatie van maken.

Big belly

Kon je de eerste weken van je zwangerschap niet wachten tot je buikje zicht- baar werd, nu kun je wel eens denken: waar gaat dit heen?! Als je eenmaal de 20 weken gepasseerd bent, groeit je buik gestaag door. Lijnen tijdens de zwanger- schap is taboe, maar eten voor twee is ook weer niet nodig. Gemiddeld kom je tijdens je zwangerschap 12 kilo aan. Blijf gezond eten, neem verantwoorde snacks en probeer te blijven bewegen.