‘Zo fijn dat dit gedeeld wordt!’

Een reactie die we veel voorbij zien komen als we eerlijke en echte verhalen delen van ouders op onze social media. Met Oei, ik groei! hebben we het geluk dat we in contact staan met ouders over de hele wereld. Wat ons ook in contact brengt met de grappige, droevige, mooie en soms ook heftige verhalen. Allemaal anders en allemaal bijzonder. Want eerlijk is eerlijk, het ouderschap brengt mooie, maar zeker ook heftige momenten met zich mee. 


Met dit boek willen wij de mooie, de grappige én de heftige verhalen met jullie delen: gewoon eerlijk! Eerlijk over de zwangerschap, het herstellen hiervan, de bevalling en het opvoeden van kinderen. Hiermee hopen we voort te zetten wat we begonnen zijn met Oei, ik groei! en Back To You; om taboes te doorbreken, dat het je inspireert en vooral dat je weet dat je niet alleen bent.

Moeder zijn is...

‘de overtreffende trap van zoveel emoties: ontroering, liefde, dankbaarheid, zorg, onzekerheid, angst, blijdschap en nieuwsgierigheid’

– Eva Koreman

Grappig, droevig, mooi en soms ook heftig

In dit jubileumboek vertellen twintig moeders open over zwangerschap, bevallen, het herstel en de zorg voor kleine kinderen. Grappig, droevig, mooi en soms heftig. Gewoon, EERLIJK!

 

  • Eerlijke, pure en echte verhalen doorbreken de taboes 
  • Het laat moeders inzien dat ze er niet alleen voor staan, dat anderen zich in eenzelfde situatie bevinden. Een inspiratiebron voor moeders en moeders to be
  • Twintig eerlijke verhalen van moeders
  • Persoonlijke full-colour foto’s
  • Hét perfecte (kraam)cadeau 

In het boek krijg je een kijkje in het persoonlijke leven van deze fantastische moeders:

Lisa Loïs, Dee van der Zeeuw, Tess Milne, Milou Turpijn, Japke Janneke Sybesma, Kelly Beukers, Nina de la Croix, Laurien Verstraten, Quirine Smit, Pauline Bisschop van Tuinen – Wingelaar, Marlieke Koks, Eva Koreman, Candy-rae Blind, Emilie Sobels, Leslie Keijzer, Kelly Spronk, Sigourney Kemper, Victoria-Jane Verstappen, Jessica Scholten en Maartje Paumen!

EERLIJK: de serie

Naast ons EERLIJK boeken zijn we ook een gloednieuwe serie begonnen waarin moeders hun open en eerlijke verhaal delen over alles omtrent het moederschap. Hoe? Nou, gewoon eerlijk! Onze eerste gast is Mirthe Buurman: tienermoeder, opgenomen met HG en beter seksleven na krijgen van kindje.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe EERLIJK video’s? Abonneer dan nu op ons kanaal!