Veilig slapen voor kinderen

Wat is het heerlijk als je kind lekker kan slapen. Door regelmatige rustmomenten groeien ze goed, zijn ze vrolijker en is alles veel leuker! Een goed ventilerend, stevig matras, een bed zonder uitvalsrisico en een prettige, frisse kamer zijn belangrijk.

Bij onze speciale Bopita Stores vind je alles voor het veilig slapen van baby’s en kinderen en krijg je vakkundig advies. Er is een uitgebreide keuze in kindveilige matrassen, dekbedden en kinderbedden. Je kunt er ook vakkundig advies krijgen over de vereisten en veiligheid bij het slapen.

In de Bopita Stores vind je diverse soorten matrassen en dekbedden en kinderbedden die aan alle EU EN-veiligheidsnormen voldoen. Zo hebben alle wiegjes en ledikanten ventilerende en verstelbare lattenbodems en goed vastzittende spijlen met een maximale afstand van 4-6 cm.

Ontdek en stimuleer de mentale ontwikkeling van jouw baby

Download nu

Alle Bopita bedden, maar ook de Bopita boxen, commodes en kasten zijn voorzien van kindvriendelijke lakken op waterbasis. De commodes en kasten hebben bovendien kindveilige deurstoppers en ladegeleiders. Voor de commodes is er een apart opzetstuk (een barrier) om je kind veilig te verschonen op het aankleedkussen.
Vanaf 2,5 jaar mogen kinderen in een bed met uitstapmogelijkheid. Om de stap naar een “groter bed” wat geleidelijker te laten verlopen, kun je bijv. kiezen voor een juniorbed (70 x 150 cm) en later voor een eenpersoonsbed (90 x 200 cm). Bopita heeft ook ombouwbare bedden in de collectie, van ledikant naar tienerbed in één.

Veilig slapen voor kinderen

De gehele Bopita collectie staat opgesteld bij de 2 Bopita stores in Oldenzaal en Weert, maar ook vind je er de hipste accessoires en trendy beddengoed voor de aankleding van de kinderkamer. In de Bopita Outlet Store Oud Gastel vindt je sterk afgeprijsde Bopita meubels en accessoires.

Meer informatie: www.bopita.com

Heeft dit artikel je geholpen?

thumb_up_alt thumb_down_alt

Deel dit artikel

Ontvang een melding bij de start van een sprong!

Wil je graag voorbereid zijn wanneer een sprong zich bij jouw baby aandient? Schrijf je gratis in voor onze sprongenwekker en ontvang altijd een melding wanneer een sprong gaat beginnen!

Wat is de uitgerekende datum van jouw baby?*