Wie is Oei, ik groei?

Oei, ik groei! is al 30 jaar een wereldwijde bestseller en met een reden: Oei, ik groei! is het enige boek dat jou als ouder inzicht geeft in alles wat er omgaat in het koppie van je baby tijdens de sprongetjes. Vanaf nu weet je waarom je baby opeens in een periode komt waarin hij meer huilt en even zichzelf niet is.

Weet dat deze ‘negatieve’ periode eigenlijk alleen maar positief is: je baby leert! Hij leert opeens zo veel, dat het hem even te veel wordt en hij jou nodig heeft. Oei, ik groei! geeft jou de informatie die je nodig hebt om je baby zo goed mogelijk door de sprong heen te helpen.

Onze missie

Het ouderschap kan een onzekere tijd zijn. Van de spanning tijdens de zwangerschap, tot het herstel na de bevalling of voor de eerste/tweede/derde keer een kindje opvoeden. Met alles wat wij doen, willen wij ouders helpen om echt zelfverzekerder in hun schoenen staan. Door hen onbevooroordeelde informatie te bieden, kunnen zij weloverwogen keuzes maken voor hunzelf en hun baby!

Wij vertellen je niet wat je moet doen, maar we geven je inzichten zodat jij de beste beslissingen voor jou en je baby kan maken. Jouw kind en jouw stijl staan centraal.

Het team

Oei, ik groei! wordt gerund door een klein (maar fijn) team van 8+ in het centrum van Arnhem, Nederland. Iedere dag staan wij klaar om miljoenen ouders te helpen om in hun kracht van het ouderschap te staan.