Neem jij jouw kindje mee op avontuur?

In “OEI! Kaya’s grote sprong” zijn de bekende sprongetjes van Oei, ik groei! omgetoverd tot een avontuurlijk verhaal dat kinderen leert om nieuwe dingen te proberen. Een wijze les voor jong en oud! Dit leuke kinderboekje is nu verkrijgbaar. 

 

In dit verhaal volgen we Kaya, een jonge kangoeroe, die tijdens een grote sprong in een nieuwe wereld terechtkomt. OEI! Dat vindt ze op het eerste gezicht wel een beetje spannend! Tijdens haar ontdekkingsreis leert ze dat wat in eerste instantie spannend lijkt, ook juist heel leuk kan zijn. 

 

Ontmoet de familie Roe

Kaya is een baby Kangoeroe en ze is ongeveer 1 jaar oud. Ze is nieuwsgierig, avontuurlijk, verlegen en dol op haar familie. Samen met haar papa Roe, mama Roe en broer Ko woont ze in een zanderige woestijn. Hier maakt ze iedere dag wat nieuws mee. Ze ontmoet veel nieuwe vriendjes, ontdekt nieuwe plekken en gaat veel op avontuur!

 

Lisa Loïs

Kaya’s grote sprong is een super leuk boekje met mooie en schattige illustraties. Het boekje refereert op een luchtige en speelse manier naar het grote sprongen boek van Oei, ik groei! Ondanks dat mijn dochter de “sprongen fase“ voorbij is, is ze nog volop aan het ontwikkelen, leren en ontdekken en zijn er in het boekje nog genoeg herkenningspunten.

Joyce Schadenberg

Voorlezen; Savi is er gek op! Dit is het eerste kinderboekje van Oei, ik groei! Het is leuk geschreven, grappige illustratie en een mooie boodschap. Aanrader dus! Slaaplekker X

Kimberley Pols

De prenten zijn kleurrijk, en de emoties van Kaya waren herkenbaar voor Sophia wat leuke momenten opleverden. Ze vindt het leuk om mee te praten/roepen van “kiekeboe”en lijkt te begrijpen wat er aan de hand is met Kaya.

Patrick van der Jagt

Het boekje leest erg lekker voor. Er zitten veel plaatjes in, vind ons zoontje erg leuk en voor ons dus heel belangrijk in een kinderboekje. De kangoeroe is voor hem ook nieuw! Ben heel tevreden!