Oei, ik groei! beste app van het jaar 2023!

Afgelopen 23 november vond de feestelijke Website van het Jaar Award Show plaats in de prachtige locatie CIRCA in Amsterdam. Hier zijn de winnaars bekend gemaakt van de beste en populairste app en zijn deze nog extra in de schijnwerpers gezet. Oei, ik groei! is uitgeroepen tot de beste app van het jaar in de categorie Health & Lifestyle!

In samenwerking met Multiscope, organiseert Emerce elk jaar de Website van het jaar-verkiezing. Dit is de grootste online publieksprijs die wordt uitgereikt aan de beste websites en apps van Nederland.

Onze app wordt gewaardeerd bij de stemmers, want de app is beoordeeld als de beste! We scoren het beste als er wordt gekeken naar de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie! Zo scoren we een 4,78 op ons ontwerp, een 4,84 op de inhoud en een 7,73 op navigatie, waarbij een 5 het hoogst haalbare is! Alle drie de scores liggen ver boven het gemiddelde van de scores van alle categorieën. Daar kunnen we heel trots op zijn!

Ontdek en stimuleer de mentale ontwikkeling van jouw baby

Download nu

Als we kijken naar de aanbevelingsintentie, scoren we maar liefst een 9,30 (van de 10)! Ook deze score ligt boven de gemiddelde aanbevelingsscore. Lovende woorden zijn uitgedeeld door onze app-gebruikers en zouden de app dan ook zeker aanraden bij vrienden, familie en kennissen.

In de categorie populairste app heeft Oei, ik groei! de derde plaats behaald en valt daarmee dubbel in de prijzen! Twee keer een podiumplaats waarmee ons harde werk wordt beloond.


“We zijn ontzettend trots dat onze app het beste is beoordeeld en ons harde werk wordt beloond. Hiermee kunnen we nu en in de toekomst nog meer ouders helpen tijdens het maken van de grootste sprong in hun leven: het krijgen van een baby!” — Menno van Driel, General Manager Oei, ik groei!


Heeft dit artikel je geholpen?

thumb_up_alt thumb_down_alt

Deel dit artikel

Ontvang een melding bij de start van een sprong!

Wil je graag voorbereid zijn wanneer een sprong zich bij jouw baby aandient? Schrijf je gratis in voor onze sprongenwekker en ontvang altijd een melding wanneer een sprong gaat beginnen!

Wat is de uitgerekende datum van jouw baby?*