De nieuwe generatie Oei, ik groei! in aantocht!

– PERSBERICHT –

Xaviera Plas-Plooij, co-auteur en eigenaar Oei, ik groei! over de samenwerking met Fontaine Uitgevers

‘Heel trots en blij zijn we met de (her)geboorte van de geheel vernieuwde OEI, IK GROEI! Na een samenwerking van vele jaren met Kosmos Uitgevers maken wij nu zelf een sprongetje in onze ontwikkeling, samen met Fontaine Uitgevers. Het afgelopen jaar hebben wij Fontaine als bedrijf, en Martin Fontijn als persoon, steeds beter leren kennen en we zijn er van overtuigd dat wij samen een prachtig product kunnen neerzetten waarmee we nog meer ouders in Nederland en België kunnen ondersteunen.

OEI, IK GROEI! is sinds de eerste uitgave in 1992 een musthave in Nederland en België, maar het boek is inmiddels ook een wereldwijde bestseller geworden. Verkrijgbaar in meer dan 25 talen, waarbij we in het merendeel van de landen de boeken zelf uitgeven.

Met Fontaine zijn wij een gezamenlijk uitgeefavontuur begonnen, waarbij we onze krachten en expertise in “boekenland” bundelen op een innovatieve manier. En niet alleen de manier van uitgeven is nieuw, het hele boek is vernieuwd! Volledig herzien en herschreven naar de nieuwste wetenschappelijke inzichten en wensen en eisen van deze tijd. Ook is er een volledig nieuw hoofdstuk over slaap & sprongetjes toegevoegd. Je kunt zeggen: een nieuwe generatie OEI, IK GROEI! is geboren.’

Martin Fontijn, directeur van Fontaine Uitgevers over de samenwerking met Oei, ik groei!

‘Onze uitgeverij is bijzonder ingenomen met deze uitbreiding van het fonds. OEI, IK GROEI! is een heel sterk merk en is in een periode van vijfentwintig jaar uitgegroeid tot een begrip voor alle Nederlanders en Vlamingen met jonge kinderen.

In de komende jaren zullen we de boeken van OEI, IK GROEI! gaan verkopen aan de tweede generatie: de baby’s wiens ouders in de beginjaren van OEI, IK GROEI! het boek lazen, zijn nu volwassen en krijgen zelf kinderen. Ook zij hebben behoefte aan informatie over de mentale ontwikkeling van hun baby. Waarmee de grote waarde van OEI, IK GROEI! wel is bewezen.

Door de restyling van de boeken en de compleet nieuwe marketingstrategie verwachten wij dat nog veel meer Nederlandse en Vlaamse gezinnen hun kinderen zien opgroeien onder begeleiding van deze bruikbare en waardevolle boeken.’

 

Voor meer informatie:

Majelle Wams, marketing & publiciteit:
[email protected]
06-29565271

Nienke van der Werff, accountmanager:
[email protected]
06-24609152